Om Slff Kontakt Revision 2018

Medlem


Medlemsformer
Välj din medlemsform


Ansökningsformulär
Anslut dig redan idag !


Försäkring
Se om dina försäkringar


Akassa
Se över din Akassa


Jämför
kostnad mellan föreningarna


Med ett medlemskap i Svensk Lokförarförening stödjer du den enda fackföreningen för lokförare, av lokförare. Vi har den lägsta medlemsavgiften men kan ändå erbjuda ett fullgott försäkringsskydd, stor facklig kunskap och juridisk hjälp om du skulle behöva.
Se jämförelse här.

Kraften i vår förening bygger på att vi är många tillsammans. Det är förutsättningen för att vi ska kunna driva våra frågor vidare. Det är vår styrka och förutsättningen för allt fackligt arbete. Målsättningen är att göra det bättre för oss på våra arbetsplatser. Som medlem får du hjälp att hålla koll på dina rättigheter och få svar på dina frågor. Samtidigt kan du få bra försäkringar till betydligt lägre kostnad än om du tecknat samma försäkring privat.

På det sättet är du med i facket för din egen skull, men samtidigt kan vi genom att vara många påverka vår arbetsplats. Där är vår målsättning att så många medlemmar som möjligt känner till sina rättigheter och förstår hur vi tillsammans kan åstadkomma förändringar.

A-kassa?
A-kassorna är idag fristående vilket innebär att du själv kan välja vilken A-kassa du vill tillhöra. Läs mer härEnklaste sättet att bli medlem i SLFF är att fylla i webformuläret här!

 

© Svensk lokförarförening 2019