Medlemskap i Svensk Lokförarförening

Svensk Lokförarförening (SLFF)

Med ett medlemskap i Svensk Lokförarförening stödjer du den enda fackföreningen för lokförare, av lokförare. Vi har den lägsta medlemsavgiften men kan ändå erbjuda ett fullgott försäkringsskydd, stor facklig kunskap och juridisk hjälp om du skulle behöva.
Se jämförelse här.

Kraften i vår förening bygger på att vi är många tillsammans. Det är förutsättningen för att vi ska kunna driva våra frågor vidare. Det är vår styrka och förutsättningen för allt fackligt arbete. Målsättningen är att göra det bättre för oss på våra arbetsplatser. Som medlem får du hjälp att hålla koll på dina rättigheter och få svar på dina frågor. Samtidigt kan du få bra försäkringar till betydligt lägre kostnad än om du tecknat samma försäkring privat.

På det sättet är du med i facket för din egen skull, men samtidigt kan vi genom att vara många påverka vår arbetsplats. Där är vår målsättning att så många medlemmar som möjligt känner till sina rättigheter och förstår hur vi tillsammans kan åstadkomma förändringar.

A-kassa?
A-kassorna är idag fristående vilket innebär att du själv kan välja vilken A-kassa du vill tillhöra. Läs mer här

Enklaste sättet att bli medlem i SLFF är att fylla i formuläret nedan. Alternativt kan du skriva ut de två PDF-blanketter som finns länkade i menyn till vänster och posta dem till oss. När du skickat din ansökan så kommer du inom några dagar att få ett brev med posten med mer information.